Ικανοποίηση Κουρέτα για τα έργα μόνιμων αποκαταστάσεων

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για την παρουσίαση του οδικού χάρτη του Υπουργείου Υποδομών

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας για τον οδικό χάρτη αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», που παρουσιάστηκε σήμερα από το Υπουργείο Υποδομών παρουσία του Πρωθυπουργού  στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο κ. Κουρέτας επεσήμανε ότι  η Περιφέρεια  υλοποίησε έργα προσωρινής αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο, και ειδικά οι τουριστικές περιοχές μεγάλης έντασης, όπως του Πηλίου και της Καλαμπάκας, είναι πλέον επισκέψιμες. Τόνισε ωστόσο ότι θα πρέπει άμεσα να ολοκληρωθούν οι μόνιμες αποκαταστάσεις και εξέφρασε την ελπίδα ότι μέσα στο καλοκαίρι  θα έχει ολοκληρωθεί  και το σχέδιο  καθαρισμού των ποταμών και των ρεμάτων, ώστε να θωρακιστεί η Θεσσαλία έναντι μελλοντικών κινδύνων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίηση  του για το καλό επίπεδο συνεργασίας  του Υπουργείου πολιτικής προστασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας  και τους Δήμους με αποτέλεσμα να γίνει σωστή διαχείριση της πρόσφατης κακοκαιρίας.

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *