Θύμα τραπεζικής απάτης έπεσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης

Θύμα τραπεζικής απάτης έπεσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης, ο οποίος όπως περιέγραψε στη Λέσχη 97,6 του χρεώθηκαν από μια δήθεν εταιρεία του Καναδά 1200 δολάρια σε χρεωστική του κάρτα:

 

« Την Κυριακή μου ήρθε ένα μήνυμα, λέγοντας alert, από την τράπεζα μου, και έγραφε ότι πήγε να γίνει από το λογαριασμό μου μια συναλλαγή από την Αμερική, και ακυρώθηκε. Έμεινα ήσυχος αρχικά, πήγα όμως την επόμενη μέρα στην τράπεζα. Εκεί διαπιστώθηκε λοιπόν ότι υπήρξε τελικά συναλλαγή, δέκα λεπτά αργότερα από τότε που έλαβα το μήνυμα, που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά και με χρέωση 1200 δολάρια Καναδά.

Με την κάρτα αυτή είχα να κάνω οποιαδήποτε συναλλαγή για πάνω από δυο μήνες, και όπως είπανε και στην τράπεζα ήταν κάτι καινούργιο στις απάτες, διότι δεν είχα πατήσει ούτε κάποιο pin ούτε έδωσα κανέναν κωδικό και κανένα στοιχείο. Ακυρώθηκε η κάρτα φυσικά, την οποία τη χρησιμοποιούσα μόνο και μόνο για καύσιμα, και έπειτα θα κάνω ένσταση για τη συναλλαγή αυτή, παρόλα αυτά δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θα επιστραφεί αυτή η χρέωση. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπως έμαθα και έπειτα από άλλους πολίτες, ότι έχουν υποστεί τέτοιες απάτες πριν δυο και τρία χρόνια, και ακόμα δεν έχουν πάρει πίσω τα χρήματα τους.»

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *