Θανασης Τσιάρας : Δηλαδή τι έγινε ο κ. Αγοραστός, ένας μικρός Πούτιν στη Θεσσαλία;

Ως ένα μικρό Πούτιν στη Θεσσαλία χαρακτήρισε τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θανάσης Τσιάρας μιλώντας σήμερα σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

 

« Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, ας τα βρούνε οι ίδιοι μεταξύ τους, ο Δήμαρχος Μαράβας και ο κ. Αγοραστός, αλλά ο Περιφερειάρχης δεν μπορεί να καταφέρεται με τέτοιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε αυτοδιοικητικά πρόσωπα. Δεν είναι εκφράσεις αυτές, όπως και στο προηγούμενο περιφερειακό συμβούλιο ο κ. Αγοραστός μίλησε υποτιμητικά στον Γιάννη Χάιδο, λέγοντας του ότι είναι στημένες οι ερωτήσεις που κάνει και ότι είναι εγκάθετος. 

Τώρα τελευταία δείχνει περίεργη συμπεριφορά, δεν θα πρέπει να μιλάει ούτε σε αιρετούς ούτε σε αυτοδιοικητικούς έτσι. Δηλαδή τι έγινε ο κ. Αγοραστός, ένας μικρός Πούτιν στη Θεσσαλία; Αυτό δείχνει η συμπεριφορά του, μια μικρογραφία του Πούτιν είναι.

Για όλους έρχεται η ώρα να κριθούμε, δεν θα πρέπει να απαξιώνει κανέναν ο κ. Αγοραστός, θα πρέπει να συνεργαστεί με όλους για το καλό της Θεσσαλίας.»

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *