Θανάσης Μπαταγιάννης : κ. Αγοραστέ οι εκλογές δεν είναι “κομοδίνο” για να τις μεταφέρουμε όπως συμφέρει τον συνδυασμό σας

Σκληρή κρητική του Τρικαλινού επιχειρηματία και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με τον Δημήτρη Κουρέτα Αθανάσιου Μπαταγιάννη στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό μετά τις πρόσφατες δηλώσεις για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

«Όταν στις αρχές Ιουλίου είχαμε ζητήσει μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών για ένα μήνα επειδή δεν ήταν εύκολη η συγκρότηση των συνδυασμών μέσα στο καλοκαίρι ( κατάθεση υποψηφιοτήτων έως 31/08/23)και μετά από δύο συνεχόμενες εθνικές εκλογές , η κυβέρνηση της ΝΔ δια του Υπουργού Εσωτερικών της αρνήθηκε κατηγορηματικά γνωρίζοντας ότι οι συνδυασμοί που υποστήριζε η ΝΔ ήταν πιο έτοιμοι και μια πιθανή μετάθεση θα ευνοούσε την ενδυνάμωση των αντίπαλων συνδυασμών. Το αποτέλεσμα ήταν ότι αρκετοί υποψήφιοι δε δέχτηκαν να κατέβουν , όπως και ανεξάρτητοι συνδυασμοί που ήθελαν να θέσουν υποψηφιότητα δεν κατάφεραν στο σύντομο χρονικό διάστημα να βρουν τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων . Σήμερα και υπό το βάρος της λαϊκής οργής από την πρόσφατη τραγωδία που βιώσαμε , ο κ. Αγοραστός ζητά την μετάθεση των εκλογών φοβούμενος ότι η λαϊκή οργή θα “ξεσπάσει” εις βάρος του συνδυασμού του , ενώ αν περάσει λίγος χρόνος ίσως να ξεχαστεί κάπως το θέμα (όπως και με τα Τέμπη) . Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι οι εκλογές δεν είναι “κομοδίνο” για να το μεταφέρουμε από τη μια μεριά του δωματίου στην άλλη , όπως βολεύει στα συμφέροντα του συνδυασμού του . Αν αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά ευθύνη γι αυτό που συνέβη , πολύ απλά ας το εξηγήσει στους πληγέντες της Φαρκαδόνας , των Μεγ. Καλυβίων , του Παλαμά κι ας τους αφήσει να ψηφίσουν όποιον επιθυμούν για επόμενο Περιφερειάρχη .»

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *