Θανάσης Λιούτας: «Τίποτε πιο σημαντικό και πιο ουσιαστικό από το να στέκεσαι αρωγός και πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη»

Κατά 8% αυξάνονται τα αναπηρικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ άμεσα.

 

«Με την πολιτική απόφαση του Πρωθυπουργού, για την άμεση αύξηση κατά 8% στα αναπηρικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, τα οποία λαμβάνουν σχεδόν 200.000 συμπολίτες μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να αποδεικνύει ότι κάνει πράξη τη μέγιστη κουβέντα «Κανείς Ποτέ Μόνος»», δήλωσε ο Θανάσης Λιούτας.

 

Με τη νέα απόφαση του Πρωθυπουργού, μετά την αύξηση του 7,75% στις συντάξεις και ακολούθως του εφάπαξ επιδόματος 200 – 300 ευρώ, για όσους δεν έλαβαν την αύξηση στη σύνταξή τους ή έλαβαν αύξηση κάτω του 7%, μια αύξηση ύψους 8% έρχεται για τα αναπηρικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

 

«Τα Άτομα με Αναπηρία και οι οικογένειές τους έχουν ανάγκη από μια Πολιτεία που έμπρακτα στέκεται αρωγός, συναισθάνεται τις ανάγκες τους, παλεύει για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο και εφαρμόζει μια αξιόπιστη πολιτική για ένα ανοικτό μέλλον, με ίσες ευκαιρίες. Κανένας Αποκλεισμός. Ποτέ κανείς Πίσω. Ποτέ κανείς Μόνος. Στη διάρκεια των τεσσάρων σχεδόν χρόνων της διακυβέρνησής μας, έχουμε κάνει έναν μεγάλο αγώνα, βρισκόμαστε έμπρακτα δίπλα, και με αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε».

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *