Θανάσης Λιούτας: Νέες ρυθμίσεις για αύξηση του ορίου ασφαλιστικών οφειλών για την έκδοση σύνταξης

Ένα από τα βασικότερα θέματα της ατζέντας, την οποία ο Θανάσης Λιούτας έθετε επί τάπητος όλα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, αφορούσε την ανάγκη για αύξηση του ορίου των ασφαλιστικών οφειλών, ώστε οι εν δυνάμει συνταξιούχοι μας, όσοι είχαν συμπληρώσει τα συντάξιμα έτη, να βγαίνουν πιο εύκολα στη σύνταξη.

Ειδικότερα, ο Τρικαλινός Βουλευτής ζητούσε την αύξηση του ορίου οφειλών, τόσο για τους αγρότες, όσο περαιτέρω και για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ειδικότερα, σχετικές συναντήσεις εργασίας είχε πραγματοποιήσει, τόσο με τον τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, όσο βεβαίως και με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι διαβεβαιώσεις που είχε λάβει ο Θανάσης Λιούταςήταν ιδιαιτέρως αισιόδοξες και πλέον φαίνεται ότι οι διαδικασίες προς την αναγκαία νομοθετική ρύθμιση θα τρέξουν, καθώς ο ίδιος ο νέος Υπουργός Εργασίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής, κατά την ομιλία του στις Προγραμματικές Δηλώσεις, αναφέρθηκε στη σπουδαία αναγκαιότητα του ζητήματος και συγκεκριμένα στην ανάγκη για αύξηση του υφιστάμενου ορίου ασφαλιστικών οφειλών.

Ο Θανάσης Λιούτας το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί τον νέο Υπουργό, κ. Γεωργιάδη, για να συζητήσουν πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ στη συζήτηση ο Τρικαλινός Βουλευτής θα θέσει και την ανάγκη για αυξήσεις στις αγροτικές συντάξεις. Στη συνάντηση εργασίας, θα τεθούν ασφαλώς και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εργασίας και αφορούν τους συμπολίτες μας, εδώ στον Νομό Τρικάλων.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *