Θανάσης Λιούτας: Δίπλα στους ανθρώπους της παραγωγής – Δίπλα πάντα σε ολόκληρη την κοινωνία μας

Όλοι μαζί στον μεγάλο αγώνα για μια αυτοδύναμηΚυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του ΚυριάκουΜητσοτάκη!

 

Όλοι μαζί για να συνεχίσουμε γερά και αποφασιστικά τηνπολιτική της ανάπτυξης. Την πολιτική που θα στηρίζει και θα βοηθά έμπρακτα και καθοριστικά τη ζωή όλων των συμπολιτών μας.

Από τη Φαρκαδόνα, το πρωί του Σαββάτου 10 Ιουνίου, ο Θανάσης Λιούτας συνέχισε την περιοδεία του, μεταφέροντας παντού και δυναμικά, το μήνυμα για τον μεγάλο και αποφασιστικό αγώνα για την κάλπη της 25ης Ιουνίου.

 

Δίπλα στους ανθρώπους της παραγωγής, δίπλα στους ανθρώπους που αγωνίζονται με μεγάλες αξίες και πάντοτε βαδίζουν στον δρόμο της προκοπής!

 

Μαζί για ακόμη μια φορά μίλησαν για τα ζητήματα και τις ανάγκες γύρω από την πρωτογενή παραγωγή.

 

Για όσα σημαντικά υλοποιήθηκαν και για το προγραμματικό σχέδιο της ΝΔ που εγγυάται πάντα τη στήριξη των αγροτών, των κτηνοτρόφων, της τοπικής μας οικονομίας. Την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος και ευκαιρίες προόδου και εξέλιξης για όλους.

«Ο τόπος μας χρειάζεται μια αυτοδύναμη ΚυβέρνησηΝέας Δημοκρατίας. Χρειαζόμαστε εκείνη την πολιτική, τη δική μας πολιτική, η οποία βασίζεται πάντοτε στον αγώνα για λύσεις. Που βασίζεται στον στόχο που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για μεγάλη και συνεχή ανάπτυξη, για ολόκληρη την Ελλάδα, για κάθε τόπο, για κάθε χωριό,για κάθε επαγγελματικό κλάδο, για όλους τους πολίτες!».

 

Οι άνθρωποι της προκοπής, οι άνθρωποι της παραγωγής, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, την ανάγκη που υπάρχει για συνέχιση της πολιτικής μας. Της πολιτικής μας που οδηγεί τη χώρα και κάθε τόπο της πατρίδας μας, μόνο μπροστά! Όλοι μαζί, λοιπόν, σε αυτό τον μεγάλο αγώνα, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια! Πάντα για το συμφέρον της κοινωνίας μας και της τοπικής μας οικονομίας!», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *