Θανάσης Λιούτας: Βασικός αναπτυξιακός πυλώνας για την Νέα Δημοκρατία ο Πρωτογενής Τομέας

Ο πρωτογενής τομέας στηρίζει συνολικά την εθνική μας ανάπτυξη.

 

Στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Τρικάλων, παρουσία των, Κώστα Μπαγινέτα, Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Χατζηνικολάου, Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΛΓΟ Δήμητρα, Νίκου Δούκα, Συμβούλου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ, και Ανδρέα Καρασαρίνη, Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της ΝΔ, απηύθυνε χαιρετισμό ο Θανάσης Λιούτας, Βουλευτής του Νομού μας, υπογραμμίζοντας τη μέγιστη στήριξη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς την ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία μας καθ’ όλη την περίοδο της διακυβέρνησης της ΝΔ.

Ειδική μνεία, να τονίσουμε, έκανε ο κ. Λιούτας, κατά την τοποθέτησή του, στο ζήτημα της αντιμετώπισης των παράνομων ελληνοποιήσεων. «Εξ αρχής», τόνισε ο Τρικαλινός Βουλευτής, «επιχειρήσαμε και πετύχαμε σε έναν μεγάλο βαθμό να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα αυτό, το οποίο ζημιώνει αφάνταστα τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τις οικογένειές τους και συνολικά την εθνική μας ανάπτυξη».

Ο Τρικαλινός Βουλευτής, ο οποίος στη διάρκεια των τεσσάρων ετών της Κυβέρνησης, στήριξε κάθε δίκαιο αίτημα των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής μας, θέτοντάς το μάλιστα στο ανώτερο επίπεδο, σε επίπεδο Πρωθυπουργού, τόνισε ότι ο εθνικός μας πρωτογενής τομέας αποτελεί τομέα καίριας και κρίσιμης ανάπτυξηςκαι ότι οι ενισχύσεις που δόθηκαν, τόσο στη διάρκεια της πανδημίας, όσο και στη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης, αποσκοπούν στοχευμένα και άμεσα να στηρίξουν την παραγωγή και τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες.

«Η στήριξη είναι και θα συνεχίσει επί των ημερών μας να είναι συνεχής. Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στον αγρότη και στον κτηνοτρόφο».

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *