Θέμα Δράσης «Η αξία των γηρατειών»

Την Τρίτη 30 Μαΐου 2023, οΚοινωνικός Λειτουργός Ντάσκας Ιορδάνης και η Συντονίστρια – Ιατρός Παθολόγος Καλογήρου Θεοδώρα της 1ηςΤΟΜΥ Τρικάλων, πραγματοποίησανενημερωτική δράση με θέμα «Η αξία των γηρατειών» στα παιδιά του ΚΔΑΠ «Ομόνοια» Τρικάλων, με τη διενέργεια ομιλίας παρουσίασης και βιωματικών δράσεων ασκήσεων.

Σκοπός της παρέμβασης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με την αξία της τρίτης ηλικίας, η άρση των προκαταλήψεων για τους ηλικιωμένους και η συνειδητοποίηση ότι τα άτομα τρίτης ηλικίας μπορούν να προσφέρουν πολλά στα παιδιά και στους νέους. Επίσης, να γίνει κατανοητό ότι όπως οι ηλικιωμένοι προσφέρουν στα παιδιά και στα εγγόνια τους, το ίδιο και αυτά μπορούν να συμβάλουν στην υποστήριξη και στην φροντίδα τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο κ. Παπαστάθη Ιωάννη καθώς και το προσωπικό του ΚΔΑΠ «Ομόνοια» που με τη βοήθεια και την εξαιρετική φιλοξενία τους,  βοήθησαν στην επιτυχή υλοποίηση της δράσης.

Τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας κατά του κορωνοϊού.  

Το παρόν έργο πραγματοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014 -2020 του Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας.  

Ευρωπαϊκή Ένωση

Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *