Η τοπική ΙΡΑ Τρικάλων επισκέφτηκε το Κουτσόχερο και το Γριζάνο

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» εκπροσωπούμενη από την  κ. ΛασπάΒασιλική, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της  Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών  και Πρόεδρο της ΠανθεσσαλικήςΈνωσης  Schweinfurt Γερμανιας , επισκέφτηκαν   την Τετάρτη  27/09/2023 την  δομή στο Κουτσόχερο όπου βρίσκονται άτομα από τον καταυλισμό των  πλημμυροπαθών που δημιουργήθηκε στο Γριζάνο , καθώς επίσης και το γήπεδο του Γριζάνου  και παρέδωσαν 80 διπλά παπλώματα, στην  πρόεδρο  της Τοπικής Κοινότητας Γριζάνου κ. Κακαδιάρη Ευανθία η οποία είχε και την λίστα με τα άτομα.

Επίσης το παρόν έδωσε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας Α/Α κ. Νταφέκης Δημήτριος  με  το πλήρωμα του Αστυνομικού Τμήματος, όλοι μέλη της Τοπικής μας .

Θέλουμε ως Τοπική Διοίκηση Τρικάλων   να ευχαριστήσουμε  από καρδιάς, τον πρόεδρο   της  Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών  κ. Γκίκα Διαμαντή, την Γραμματέα κ. Μίχου Φωτεινή   το  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της  Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών    κ. Λασπά Βασιλική με τους οποίους είχαμε καθημερινή επικοινωνία,  καθώς επίσης  και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της  Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών,    που με την πολυποίκιλη προσφορά τους   αποδεικνύουν  πως ακόμα κι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί η ζωή να σου φέρει, η ελπίδα είναι αυτή που μας κρατάει όρθιους όταν όλα γύρω μας μοιάζουν να γκρεμίζονται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών .

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *