Η Στέλλα Γκουλιοπούλου υποψήφια με τον Κώστα Αγοραστό

Η  Γκουλιοπούλου Στέλλα είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και δραστηριοποιείται  στα  Τρίκαλα ως Ελεύθερος επαγγελματίας . Ενεργή εργολήπτης Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων , ελεγκτής δόμησης , ενεργειακός επιθεωρητής, ελεγκτής προσβασιμότηταςκαι πιστοποιημένη εκτιμήτρια στο Υπουργείο  Οικονομικών.

Σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών , μοιράζει το χρόνο της στην οικογένεια , σε ένα πολύ απαιτητικό επάγγελμα όπως είναι αυτό του Διπλ. Πολ. Μηχανικού αλλά και στα κοινά που αποτελούν το άλλο μεγάλο μεράκι της .

<<Όραμα , Γνώση , θέληση αποτελούν το τρίπτυχο που  ενστερνίζεται και θέλει να το κάνει πράξη και στην περιφερειακή ενότητα Τρικάλων στην οποία και είναι υποψήφια με τον Κώστα Αγοραστό >>

Ιδρυτικό μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και σημερινή ταμίας της, είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Φωτάδαςδιετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου και νυν στο Διοικητικό  Συμβούλιο του( υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων).

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά και γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παρακολούθησε το πρόγραμμα << ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ >> .

<<Το όραμα  μου για ένα μέλλον της Περιφέρειάς  μας   που συνεχώς, θα εξελίσσεται  , θα αφουγκράζεται και θα προχωρά  , εκφράζεται απόλυτα στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη μας κ. Κώστα Αγοραστού .Συντάσσομαι με την παράταξη  του Συμμαχία υπέρ των πολιτών ΄΄ # ένα _με _την _κοινωνία ΄΄ για το κοινό καλό, για το κοινό μας μέλλον ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στηΝΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ>>.

Στυλιανή Γκουλιοπούλου
         Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *