Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει με Περίπτερο στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας,  επιστρέφει δυναμικά από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου, σε ένα απόλυτα ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σε ένα καλαίσθητα διαμορφωμένο χώρο 75 τ.μ. η Περιφέρεια Θεσσαλίας προβάλλει συνδυαστικά  το σύνολο των  προορισμών της, που προσφέρουν αυθεντικές τουριστικές εμπειρίες καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έμφαση δίνεται στις εναλλακτικές  μορφές τουρισμού – υποβρύχια μουσεία, κανό καγιάκ, αναρρίχηση, ορειβασία, αιωροπτερισμόςκ.α.- με στόχο την προώθηση ενός σύγχρονου μοντέλουτουρισμού που δίνει έμφαση στα ποιοτικά καιδιαφοροποιημένα χαρακτηριστικά και φέρνει προστιθέμενη αξία και πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον κλάδο των επαγγελματιών και την τοπική οικονομία.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει προγραμματίσει 51 business to business  συναντήσεις  εκπροσώπων τουριστικών φορέων απ όλη τη  Θεσσαλία με προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες (hostedbuyers) του εξωτερικού. Συνολικά οι hosted buyers στη φετινή διοργάνωση ξεπερνούν τους 70 με φυσική παρουσία από 28 χώρες,  επιβεβαιώνοντας την δυναμική της 36ης Philoxenia και στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα του τουρισμού.

Η δυναμική της Philoxenia αποτυπώνεται επίσης στο πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες, workshops και το καθιερωμένο συνέδριο που φέτος έχει θέμα «Τουρισμός Εμπειρίας: Αναζητώντας την αυθεντικότητα». Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου 2021, με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.