Η Μπαταγιάννης Ε.Ε. στην Agrothessaly

H Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τηνΚτηνοτροφία, Agrothessaly, είναι μία περιφερειακή εκθεσιακή οργάνωση μεπανελλαδική εμβέλεια, η οποία οργανώνεται ανά διετία και λειτουργεί στη σκεπαστή αγορά της Λάρισας. Στην έκθεση προβάλλονται κυρίως τα προϊόντα της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγροτο-κτηνοτροφικής παραγωγής αλλά και όλες οι εξελίξεις στις νέες αγροτικές τεχνολογίες. Φέτος πραγματοποιείται από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου 2023.

Συμμετέχοντες στην έκθεση εκτός από τους φορείς του πρωτογενούς τομέα και πολλών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όπως το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, είναι επαγγελματικές επιχειρήσεις του κλάδου τόσο του εσωτερικού όσο και εξωτερικού. Ως μία από αυτές, η Μπαταγιάννης Ε.Ε. συμμετέχει στην έκθεση ως επίσημος συνεργάτης των λιπαντικών εταιρειών CYCLON και VALVOLINE του ομίλου της MOTOR OIL, με σκοπό την έκθεση, παρουσίαση και ενημέρωση για την ολοκληρωμένη σειρά λίπανσης, γράσων και ειδικών προϊόντωνγεωργικών μηχανημάτων.

Η εταιρεία Μπαταγιάννης Ε.Ε προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στο εκθεσιακό της περίπτερο, Τέντα Α, Stand D73 με σκοπό την γνωριμία, την ενημέρωση και την παρουσίαση των προϊόντων της.

Θα είναι χαρά μας να μας επισκεφτείτε στο εκθεσιακό μας περίπτερο!

Μπαταγιάννης Ε.Ε.

Β.Τσιτσάνη 5, Τρίκαλα, τηλ. 24310 27612

Οδός Παλαιοπύργου, Τρίκαλα, τηλ. 24310 39217

Mail: batagian@gmail.com

Για την Μπαταγιάννης Ε.Ε.

Θανάσης Μπαταγιάννης

Κιν. 697 708 53 33

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *