Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κα. Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου, επισκέφθηκε την Τρίτη 2 Μάρτιου 2022, η Θεματική ΑντιπεριφερειάρχηςΔημόσιας Υγείας & Πρόνοιας Θεσσαλίας κ. ΝάτσιναΔήμητρα.

Η συνάντηση πέρα από τον εθιμοτυπικό της χαρακτήρα είχε σκοπό τον από κοινού σχεδιασμό δράσεων σε θέματα Αγωγής Υγείας. Στην συνάντηση εκ μέρους της Δ.Δ.Ε. συμμετείχαν ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου και ο Υπεύθυνος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Δημήτριος Θεοχάρης.

Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της δημόσιας υγείας στις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και ειδικότερα έγινε αναφορά στην πανδημία COVID-19. Επιπρόσθετα, η κ. Νάτσινα Δήμητραανέλυσε ένα πλαίσιο δράσεων που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων. Μέσα από  γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων έγινε μια διεξοδική ανάλυση των τρόπων υλοποίησης των δράσεων. Η κα. Ξυνοπούλουεπεσήμανε ότι θα σταθεί αρωγός και θα συνεργαστεί σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, τόνισε τη δυνατότητα που δίνει το Υπουργείο Παιδείας, στους εκπαιδευτικούς να εκπονούν Προγράμματα Αγωγής Υγείας στο πλαίσιο του αναλυτικούπρογράμματος.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *