Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΑΥΤ

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 01 Ιουνίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Τρικάλων, από την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων. Με την έναρξη των εργασιών ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Αναγνώστου χαιρέτησε τους συναδέλφους και τους παρευρισκόμενους και ανέλυσε τις ενέργειες που έχουν γίνει από το Δ.Σ. κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Στην συνέχεια αναγνώστηκαν και εγκρίθηκαν, τόσο ο διοικητικός απολογισμός από τον Γεν. Γραμματέα κ. Λάμπρο Μητσικό, όσο και ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία κ. ΔημήτριοΠλόκα. Επίσης παρουσιάστηκε και ο οικονομικός προϋπολογισμός για το τρέχον έτος. 

Κατά την διάρκεια των εργασιών ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Τ. κ. Γιάννης Αναγνώστου βράβευσε τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.Γρηγόριο Γερακαράκο, για της τεράστιες επιτυχίες  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, τη διάσωση του ΤΑ.ΠΑ.ΣΑ., την καθιέρωση του  Βαθμολογίου και τη ρύθμιση για την μάχιμη πενταετία.

Στην συνέχεια ο Γεν. Γραμματέα κ. Λάμπρος Μητσικόςβράβευσε τον κ. Γεώργιο Αυρηλιώνη για την πολύτιμη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο ΤΑ.ΠΑ.ΣΑ.

  

Ο Πρόεδρος κ. Γρηγόριος Γερακαράκος ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της Γ.Σ. αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς και στάθηκε  στο πρώτο και μεγάλο ζήτημα το οποίο είναι η επικινδυνότητα του επαγγέλματος του αστυνομικού.  

Από το μέλος του Δ.Σ. του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. κ. Γεώργιο Αυρηλιώνηέγινε ενημέρωση των συναδέλφων σχετικά με θέματα που αφορούν το ταμείο και απαντήθηκαν οι όποιες απορίες είχαν οι συνάδελφοι.

Στη συνέχεια έγινε χαιρετισμός από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτριο Μήτραινα ο οποίος συνεχάρη την Π.Ο.ΑΣ.Υ. και το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Τ. για την μέχρι τώρα προσφορά τους και τουςπαρότρυνε, ο υγιής συνδικαλισμός να συνεχίσει αγόγγυστα και με ζήλο τον αγώνα και τις διεκδικήσεις προς όφελος των συναδέλφων

Με την παρουσία τους τίμησαν τις εργασίες ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Στέλιος Μπιλίαλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος Καππάς, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Αλέξανδρος Αγραφιώτης, ο Διοικητής Ασφαλείας Τρικάλων κ. Γιώργος Λιούρας, ο Διοικητής Τ. Τ. Τρικάλων κ. Κωνσταντίνος Κωστακόπουλος, ο Διοικητής Α. Τ. Φαρκαδόνας Δημήτριος Νταφέκης, ο Πρόεδρος Αστικής Ανάπτυξης Δήμου Τρικκαίων κ. Γιώργος Ζιώγας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας κ. Ιωάννης Μακρής, η Γενική Γραμματέας της Ε.Α.Υ.Κ. κα. Σταματία Ξυδιά, ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Τρικάλων κ. Βασίλης Δραγούτσος, ο Γενικός Γραμματέας στο Εθνικό Τμήμα της ΙΡΑ κ. Αχιλλέας Μπέγας.

Ως Δ.Σ ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση καθώς και τον Δήμο Τρικκαίων για την παραχώρηση της αίθουσας.

Με Τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

ΤΗΛ. 6974923202

     ΤΗΛ. 6976674767

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *