Η Γ. Καλλιτσουνάκη αποχαιρετά την Νεονάκη Βάσω – Κατσαντώνη

Μια ακόμη απώλεια για τον Σύλλογό μας!!!Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες ,αγαπημένα πρόσωπα που με αγκάλιασαν από την εφηβική μου ηλικία και μ’εφεραν κοντά στον Σύλλογο!Μου μετέδωσαν την αγάπη και τον θαυμασμό για την ιδιαίτερη πατρίδα μας!! Τον σεβασμό στα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας,στην κρητική παράδοση και τη μουσική .Μου εμφυσησαν την κρητική πνοή ,τη μεγαλειωδη ψυχή,κινητήριος μοχλός στην ενεργη δράση του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της Τρικαλινής κοινωνίας και στην ενδυνάμωση και σύσφιξη των σχέσεων των μελών!Από πού να ξεκινήσω…Ανδρέας Αλέξης,Σταύρος Τζουρμπακης,Μιχάλης Ξεπαπαδακης,Γιάννης Λαγουδιανακης,Ιωάννης Παντελιδακις,Γιώργος Δασκαλάκης,Ιουλία Σταγακη……….
Μια οικογένεια ,υποστηρικτική και αλληλέγγυα!
Και ήρθε η ώρα σήμερα Τρίτη 26/03/2024 στις 10:30π.μ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου ν’αποχαιρετησουμε ένα αγαπημένο μέλος,εμβληματικό,ιδρυτικό,τη μάνα του Συλλόγου μας,Νεονάκη Βάσω – Κατσαντώνη!
Ρεθεμνιώτισσα ,με όλα τα χαρακτηριστικά της Κρητικής ψυχής,της φιλοξενίας,της προσφοράς,της αξιοπρέπειας και της ανιδιοτέλειας!
Από τα σπάργανα του Συλλόγου ,παρούσα και δυναμική! Ταμίας,γραμματέας,ο συνεκτικός κρίκος!
Το σπίτι της ένα πανηγύρι!Εκεί τα πιταράκια,καλτσουνια,εκεί τα ξεροτηγανα,όλες οι προετοιμασίες για κάθε εκδήλωση!
Με το χαμόγελο πάντα και την ανοιχτή καρδιά αγκάλιαζε όλους τους Κρήτες και όχι μόνο!
Αγαπημένη μας Βάσω,ας είναι ελαφρύ το χώμα της Τρικαλινής γης που θα σε σκεπάσει!
Ο Σύλλογος μας χάνει ακόμη ένα αγαπημένο πρόσωπο,τη μάνα μας,τον στυλοβάτη ,τη μαγιά μας!Η φωνή σου θα συνεχίσει να με καλεί όπως όλα αυτά τα χρόνια …..παρούσα στον Σύλλογο Κρητών ν.Τρικαλων ,δέσμευση και υποχρέωση!
Καλό ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων!Έχεις αγαπημένα πρόσωπα να σε περιμένουν εκεί πάνω!!

Γεωργία Καλλιτσουνάκη πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ν. Τρικάλων

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *