Η Βασιλική Παλλαντζά υποψήφια με τον Κώστα Μαράβα

Συνδημότισσες, Συνδημότες,

Συντοπίτισσες και συντοπίτες μου,

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και ενδελεχούς διαλόγου που προηγήθηκε με πολλούς συμπολίτες μου, αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου του τόπου μας.

Σε αυτόν τον τόπο γεννήθηκα, μεγάλωσα και επέλεξα να ζω με την οικογένειά μου. Επίσης, καθημερινά, μέσα από την ενασχόλησή μου με το Ιατρικό επάγγελμα βιώνω τις δυσκολίες, τους προβληματισμούς αλλά και τις χαρές και τις ελπίδες των συνανθρώπων μου.

Άλλωστε, το ενδιαφέρον μου για τα κοινά αναπτύχθηκε από μικρή ηλικία, αφού σημείο αναφοράς στη ζωή μου έχω πάντα τη διαδρομή του αειμνήστου πατέρα μου, Νικολάου Παλλαντζά, ο οποίος διήνυσε μια δημιουργική πορεία στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας και τιμήθηκε από εσάς με τα αξιώματα του Προέδρου και του Δημάρχου.

Τα προηγούμενα χρόνια έγιναν πολλά και τα επόμενα χρόνια μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερα.

Με γνώση, επιμονή και μελετημένο σχέδιο, επιθυμία και φιλοδοξία μου είναι να συμβάλω στην υλοποίηση δράσεων και σχεδιασμών, που θα αποδώσουν μια σημαντική προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας και θα βελτιώσουν την καθημερινή ζωή των πολιτών όλων των ηλικιών.

Προσωπικά, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να διαμορφώσουμε με όλους τους συνυποψηφίους μου, ένα πλαίσιο συναντίληψης και κοινού κώδικα επικοινωνίας,ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι που θα θέτουμε.

Δεσμεύομαι, να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και με εργώδεις προσπάθειες, να επιδιώξω να αναπτύξω τις καλύτερες συνθήκες ζωής που μας αξίζουν.

Δηλώνω επίσημα την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος», του οποίου ηγείται ο Κος ΚώσταςΜαράβας, τον οποίο & ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του.

Σας ευχαριστώ θερμά

Με εκτίμηση

Βασιλική Νικ. Παλλαντζά

Ιατρός Βιοπαθολόγος

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πύλης

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *