Ημερίδα- Συμβουλευτική προληπτική παρέμβαση με τον Καθηγητή Πνευμονολογίας Κων/νο Γουργουλιάνη

Ημερίδα- Συμβουλευτική προληπτική παρέμβαση με τον Καθηγητή Πνευμονολογίας Κων/νο Γουργουλιάνη στο πρώην Δημαρχείο Γόμφων-Πύλης στις 23 Οκτωβρίου. 

Την Κυριακή  23/10/22 συνδιοργανώνεται από το Κ.Υ. Πύλης, τον Δήμο Πύλης, την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία , την Πνευμονολογική Κλινική Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, ημερίδα-συμβουλευτική προληπτική παρέμβαση με τον Καθηγητή κ.Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη

Έτσι στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Καθηγητή κ. Γουργουλιάνη με τίτλο: «Πλησιάζοντας το τέλος της πανδημίας». 

Εν συνεχεία μετά την ομιλία θα πραγματοποιηθούν από τους συνεργάτες του Καθηγητή και από την Πνευμονολόγο κ.Περλεπέ Γαρυφαλλιά  δωρεάν σπιρομετρήσεις. 

Η σπιρομέτρηση είναι η συνηθέστερη εξέταση που διενεργείται στα πλαίσια του λειτουργικού ελέγχου της αναπνευστικής λειτουργίας. Χρησιμεύει τόσο στη διάγνωση όσο και στην παρακολούθηση αρκετών παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος. 

Ο Συντονιστής Διευθυντής του Κ.Υ. ΠύληςΙωάννης Κουτσονάσιος δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Καθηγητή κ. Γουργουλιάνη, έναν επιστήμονα εγνωσμένου κύρους, που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα που συνδιοργανώνουμε την Κυριακή 23/10/22 στο πρώην Δημαρχείο Γόμφων-Πύλης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που θα πραγματοποιήσουν σπιρομέτρηση να προηγηθεί ραντεβού στο Κ.Υ. Πύλης και στο τηλ: 2434350030». 

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *