Ευχετήριο μήνυμα του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

«Χριστούγεννα, παιδί μου, είναι η αγάπη εν δράσει…

Κάθε φορά που αγαπάμε, κάθε φορά που δίνουμε, είναι Χριστούγεννα».

Dale Evans Rogers

Σ’ ένα κόσμο που αλλάζει, που θλίβεται, που πονάκαι που αναζητά την «αλήθεια», η Γέννηση Του Θεανθρώπου αναγεννά στην ανθρωπότητα την ελπίδα για ένα αύριο καλύτερο, πιο δίκαιο και πιο ειρηνικό.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο μια γιορτή , κάτι που συνέβη πριν από 2022 χρόνια, αλλά είναι συναίσθημα, της θυσιαστικής Αγάπης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Τούτα τα Χριστούγεννα, ας αποτελέσουν την έναρξη μιας νέας πορείας, αφού προσπαθήσουμε όλοι μαζί, με ενωμένες τις καρδιές και τις δυνάμεις μας, να κάνουμε το καλύτερο για τον κόσμο , την κοινωνία , τα παιδιά μας, υπηρετώντας και μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη, την αλληλεγγύη, τον ανθρωπισμό και τη δικαιοσύνη. Και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε με αγώνα, δύναμη, υπομονή, θέληση και προσπάθεια για ν’ αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση που εξαπλώνεται στον κόσμο και που κυρίως οφείλεται στον εγωκεντρισμό μας και στην έλλειψη ενσυναίσθησης.

Με οδηγό το φωτεινό άστρο της Βηθλεέμ, ο καθένας ας ανακαλύψει στο δικό του «σπήλαιο», τα δώρα που μπορεί να προσφέρει στο Θείο βρέφος αλλά και στον συνάνθρωπο…

Εύχομαι από καρδιάς, αυτές οι γιορτές να μεταφέρουν και να διαμηνύσουν σε όλους το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων και το Νέο Έτος που θα ανατείλει σε λίγες μέρες να μας φέρει κοντά στα όνειρα και τις προσδοκίες μας!

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένη Χρονιά,

με υγεία, προκοπή, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ.Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΗΣ

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *