Ευχαριστούμε τις/τους κατοίκους των πόλεων Holzgerlingen και Filderstadt της Γερμανίας για την αλληλεγγύη τους προς τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Λέσχη Εργασίας Αλληλεγγύης και πολιτισμού: Ευχαριστούμε τις/τους κατοίκους των πόλεωνHolzgerlingen και Filderstadt της Γερμανίας για την αλληλεγγύη τους προς τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Όταν τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται σε άλλα πιο «επίκαιρα» θέματα και οι πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία ξεχνιούνται, αποδεικνύεται ότι μόνο η αλληλεγγύη από τον λαό προς τον λαό δεν ξεχνά. Για τον λόγο αυτό ως Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού ευχαριστούμε από καρδιάς τους κατοίκους των πόλεων Holzgerlingen και Filderstadt της Γερμανίας για την αλληλεγγύη που έμπρακτα επέδειξαν στέλνοντάς μας ένα φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη καθαρισμού και ατομικής υγιεινής, γαλότσες, κουβέρτες, παιδικά κρεβατάκια, παπούτσια και ρουχισμό κτλ.) και τα οποία ήδη έχουμε αρχίσει να μοιράζουμε στους πλημμυροπαθείς. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

Τη Μαριάννα Μπλάτσα από το νηπιαγωγείο Astrid-Lindgren του Stadt Holzgerlingen για την πρωτοβουλία της να ξεκινήσει τη συγκέντρωση αυτών των ειδών και να οργανώσει την παράδοσή τους σε εμάς.

Τις/τους Klaus και Edeltraud Stribick, Ioannis Delakos και Nicole Delekos που ήταν πάντα εκεί, όταν και οπότε υπήρχε ανάγκη και ασχολήθηκαν εκτενώς με την οργάνωση της συλλογικής προσπάθειας στη Γερμανία.

Την Claudia Müller και την ομάδα της από το νηπιαγωγείο Wengertsteige καθώς και την Dorothee Albert με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Stäuchle του Stadt Holzgerlingen.

Το σύλλογο Helfen statt Hamstern, που βοήθησε στη συγκέντρωση χρηματικών δωρεών διαθέτοντας τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Τον Claude Schuhmacher για τη διάθεση του χώρου συλλογής των δεμάτων.

Τους Κωνσταντίνο Αγγέλη και Νικόλαο Γραμματικόπουλο για την ταξινόμηση των πραγμάτων

Τον Andreas Hiller για τη δωρεάν διάθεση του φορτηγού.

Την ομάδα Häusle Holzgerlingen για τη φόρτωσης της νταλίκας

Τους εξαιρετικούς οδηγούς Wladimir Sabasch και Albrecht Schmid που ήρθαν για 4 μόλις ώρες στα Τρίκαλα.

Τον Κώστα Καλπακλή για την οργάνωση των ακτοπλοϊκών.

Τους/τις Γιώργο Βασιλείου, Περικλή Τζαμαλούκα, Ανθή Γεραποστόλου και Kay Bode από την πόλη Filderstadtγια την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν τα είδη πρώτης ανάγκης και μας τα στείλουν.

Γενικά ευχαριστούμε όλες και όλους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια με είδη πρώτης ανάγκης και χρηματικές δωρεές.

Συνεχίζουμε με συλλογικότητα και αλληλεγγύη. Τηλέφωνα επικοινωνίας +306974058845 και +306973295177

Λέσχη Εργασίας Αλληλεγγύης και Πολιτισμού

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *