Ευχαριστηριο του Προέδρου των Ιεροψαλτων Τρικάλων κ. Αθανάσιου Γ. Δημητρίου προς το ιατρικο κσι νοσηλευτικό προσωπικο του ΓΝ Τρικαλων

Πριν λίγες ημέρες νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων η μητερα μου με δυνατους πονους και εμετους. Από τα βάθη της καρδιάς μου  θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Χειρουργό καθηγητη γιατρό και Διευθυντή Συντονιστη της Α Χειρουργικής Δρ. Δημητριο Παπαγορα.

Εναν υπέροχο επιστήμονα αλλά πάνω από όλα έναν απλό άνθρωπο γεμάτο κατανόηση και υπομονή, πόσο μάλλον που η μητέρα μου δεν ειναι και μια εύκολη ασθενής λόγω των πολλαπλών προβληματων υγείας . Ιδιαίτερα θα ήθελα να τονίσω την ηρεμία και την εμπιστοσύνη που μου εμπνεύσατε από την πρώτη στιγμή και την αμέριστη υποστήριξη σας μετά την δύσκολη αλλά επιτυχή χειρουργική επέμβαση χολής Δυσκολη λογω ηλικιας 78 ετων με ζαχαρώδη διαβήτη κσι αλκα πολλα. . Ελπίζω και εύχομαι να είστε πάντα καλά και να υπηρετείτε το λειτούργημα σας, με τις ευχαριστίες των ασθενών σας, να σας δίνουν δύναμη και αντοχή στο δύσκολο έργο σας. Τέλος, εύχομαι να είναι πάντα καλά και η οικογένεια σας, πολύτιμος αρωγος στα επιτεύγματα σας, στην οποία οφείλετε την έμπνευση και την εσωτερική γαλήνη που εμπνέει το πρόσωπο σας.

Ευγνώμων  και στους εφημερεύοντες ιατρούς της χειρουργικής αλλα και στους νοσηλευτές, για την αμέριστη προσοχή και τα γλυκά τους λόγια. Είστε σπουδαίοι άνθρωποι και εξαίρετοι επαγγελματίες. Να είστε γεροί και ευλογημένοι.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *