ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Δ.Ε ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ .

    Η Διευθύντρια της Δ.Ε. Τρικάλων ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. για τη χορήγηση 7απινιδωτών σε σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

    Η χορήγηση των συγκεκριμένων ιατρικών συσκευών εντάσσεται στην έγκριση χορηγίας από την εταιρία 18 απινιδωτών σε σχολικά συγκροτήματα της χώρας.

Η δωρεά αυτή είναι πολύτιμη και συμβάλλει στην έγκαιρη αντιμετώπιση και σωτήρια επέμβαση σε έκτακτες περιπτώσεις και καλλιεργεί στους μαθητές την αξία της ανθρώπινης ζωής και της φροντίδας της υγείας ως το πολυτιμότερο αγαθό.

Αυτή η πρωτοβουλία αποδεικνύει το ειλικρινές ενδιαφέρον για το κοινωνικό σύνολο και καταδεικνύει τη κοινωφελή δράση της εταιρίας, η οποία δίνει έμφαση στην εκπαιδευτική κοινότητα, ενισχύοντας και στηρίζοντας έμπρακτα τις ανάγκες των σχολικών μονάδων.

Ευελπιστούμε η ενέργειά σας αυτή να βρει μιμητές, στηρίζοντας  τη σχολική κοινότητα,ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.