Ευχαριστήριο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 17 Ιουνίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Μετεώρων το μουσικό οδοιπορικό τιμής και μνήμης στον ελληνισμό της Μικράς Ασίας με τίτλο«Ονείρατα της άκαυτης και της καμμένης Σμύρνης», που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας.

Ως εκ τούτου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συντελεστέςτης εκδήλωσης, που μας χάρισαν μία ονειρεμένη βραδιά γεμάτη καημούς και μνήμες νοσταλγικές, αλλά και γεμάτη πάθος, παλμό και ζωντάνια.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους καλλιτέχνες Ζαχαρία Καρούνη και Κωνσταντία Λάσκου που μας γοήτευσαν με τις σαγηνευτικές φωνές τους, τους μουσικούς Αποστόλη Σακκά, Γιώργο Αγγέλη, Γιώργο Ντίνα, Γιώργο Ρέτο, Κώστα Δριτσέλη, ΡαφαηλίαΝτίνα, Χρήστο Κιτσόπουλο και Καλλιόπη Μισαρλή,τον Γιώργο Αδάμο για την ηχοληψία και τον ΒαγγέληΤσουβάρα για τον φωτισμό, τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που φιλοξένησαν και προέβαλαν την εκδήλωσή μας και τον Δήμο Μετεώρων για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ευχαριστούμε θερμά και τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που ποικιλοτρόπωςστηρίζουν τις εκδηλώσεις μας και όλους όσους παραβρέθηκαν ή με όποιο τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *