Ευχαριστήριο του προέδρου Αρδανίου και του Συλλόγου Απανταχού Αρδανιωτών στον συντονιστή διευθυντή επιστημονικής λειτουργίας του ΚΥ Καλαμπάκας

Μετά από συνεργασία του Συντονιστή Διευθυντή Επιστημονικής Λειτουργίας του κέντρου Υγείας Καλαμπάκας κ. Κελεπούρη Ζήση, του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Αρδανίου κ. Παπαγεωργίου Μιχάλη  και της επιτροπής χωριού του Συλλόγου Απανταχού Αρδανιωτών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Πέμπτη στο αγροτικό ιατρείο του χωριού μας,  λήψη τεστ ΠΑΠ  από τις μαίες του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, καθώς και ενημέρωση για την αυτόψηλάφιση του μαστού και την πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου. Επίσης διανεμήθηκε  έντυπο υλικό για  σωστή ενημέρωση και πρόληψη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Συντονιστή Διευθυντή Επιστημονικής Λειτουργίας του κέντρου Υγείας Καλαμπάκας κ. Κελεπούρη Ζήση και τις μαίες του ΚΥ Καλαμπάκας για την συνεργασία μας, για την ενημέρωση που παρείχαν και τους συγχαίρουμε θερμά για το έργο τους.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους συμπολίτες μας και καλά αποτελέσματα σε όσες γυναίκες εξετάστηκαν, υπενθυμίζοντας πως «η πρόληψη σώζει ζωές»!

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *