Ευχαριστήριο μήνυμα

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Τρικάλων θέλει να ευχαριστήσει την ACT4V-  Εν  Δράση, και ιδιαιτέρως την επικεφαλή της κα Άννα Μπέλτσιου για την έμπρακτη στήριξη της, που προσφέρει και αυτές τις γιορτές στις οικογένειες – μέλη μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές τους ανάγκες. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ACT4V-  Εν  Δράση στέκεται δίπλα μας με τη διανομή πακέτων που περιλαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης. Τα Χριστούγεννα μοίρασε στις οικογένειες-μέλη μας, τρόφιμα μέσω της δράσης που υλοποίησε

Φέτος ενόψει των εορτών του Πάσχα, μοίρασε για ακόμα μια φορά πακέτα σε πολύτεκνες οικογένειες, συμβάλλοντας έτσι, στην στήριξη και ανακούφιση των συνανθρώπων μας, τις Άγιες αυτές ημέρες. 

Στήριξη που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο είτε Χριστούγεννα, είτε Πάσχα, έχοντας ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται σχέσεις αμέριστης εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας. 

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της ACT4V-  Εν  Δράση, διότι κάνουν πράξη την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό, προσφέροντας στήριξη στις πολύτεκνες οικογένειες , αλλά και για τη σταθερή παρουσία και συνδρομή τους στις δράσεις μας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *