Ευχαριστήριο μήνυμα του Θωμά Τζάνη

Μέσα από αυτή τη σελίδα θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους Συναδέλφους του ‘’Μουσείου Τσιτσάνη’’,τώρα που αποχωρώ από την εργασία μου στο ‘’Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό’’ λόγω συνταξιοδότησης.


Όσο καιρό προσέφερα της υπηρεσίες μου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων και ειδικά στο ‘’Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό’’, έτυχα της άψογης συνεργασίας μου με τους υπαλλήλους του ‘’Μουσείου Τσιτσάνη’’ και αισθάνομαι υπερήφανος γιατί αυτή η συνεργασία συνέβαλε ώστε το συγκρότημα των παλαιών φυλακών Τρικάλων να γίνει γνωστό στην πόλη μας αλλά και στους αμέτρητους επισκέπτες της, λόγω της άριστης προβολής μέρους της ιστορίας των Τρίκαλων από τον 16ο αιώνα μέχρι τις μέρες μας.

Σε αυτά τα μουσεία χτυπάει η καρδιά του πολιτισμού της πόλης μας και το έργο που  επιτελείται είναι σημαντικότατο,όπως άλλωστε αποδεικνύεται από τις εντυπώσεις των επισκεπτών και από την τεράστια συμμετοχή του κοινού στις εκθέσεις και στις εκδηλώσεις που συνεχώς εναλλάσσονται στους χώρους του μουσείου.

Πίσω όμως από αυτή την τεράστια επιτυχία κρύβεται το ήθος, η ευγένεια, η γνώση και κυρίως οι αμέτρητες ώρες εργασίας του προσωπικού εντός ή εκτός ωραρίου.

Απευθυνόμενος λοιπόν στον Στέλιο Καραγιώργο, την Γεωργία Σεφέρη, τον Παναγιώτη Μαραγκό, τον Άρη Ντίνα, την Βασιλική Πέτρου και σε όσους ακόμα έτυχε να συνεργαστώ,τους λέω ένα μεγάλο Ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε σαν συνεργάτες, τους εύχομαι καλή υγεία και καλή συνέχεια στο έργο τους.

Από την πλευρά μου δε δηλώνω εθελοντής, αν και όποτε χρειαστεί να προσφέρω τις υπηρεσίες μου.

 Με Εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

Θωμάς Χρ. Τζάνης

(πρώην Φύλακας Αρχαιοτήτων)

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *