Ευχαριστήρια επιστολή από το 13ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

13ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Ριζαριό

ΠΡΟΣ: Διευθύνοντα Σύμβουλο Motor Oil,

κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη

​​​​​​​​Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023

Αγαπητέ κ. Βαρδινογιάννη,

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ουΔημοτικού Σχολείου Τρικάλων, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική προσφορά του ομίλου σας στο σχολείο μας.

Είναι γεγονός πως η πρόσφατη κακοκαιρία «Daniel», προκάλεσε απροσδόκητα μεγάλες καταστροφές στον νομό μας, αλλά και ευρύτερα στη Θεσσαλία. Ακόμα και οι οικισμοί, όπως ο δικός μας, στο Ριζαριό, που είχαν την τύχη να μην καταγράψουν σοβαρές ζημίες, βρίσκονται σήμερα σε μεγάλη ανάγκη, καθώς, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, απασχολείται σε γεωργικές και κτηνοτροφικές μονάδες, οι οποίες επλήγησαν σημαντικά, αφήνοντας οικονομικά αδύναμες αναρίθμητες οικογένειες.

Οι τοπικοί φορείς καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνδράμουν απ΄άκρη σ’άκρη τους κατοίκους του νομού, με τις ανάγκες όμως να αυξάνονται συνεχώς, δυσανάλογα.

Έτσι, λοιπόν, η συνδρομή σας, δεν αποτελεί για εμάς απλώς μία δωρεά, με την τυπική έννοια του όρου, αλλά μία πράξη αλληλεγγύης και αγάπης προς τα παιδιά μας και όλους εμάς.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία σας και για τηνευαισθησία και την ανθρωπιά που για ακόμη μία φορά ο όμιλός σας επιδεικνύει έμπρακτα, βρισκόμενος στο πλευρό των πληγέντων κατοίκων της θεσσαλικής περιφέρειας.

Εκ μέρους του Συλλόγου,

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος

Ευγενία Ντατσίκοβα-Νταϊλιάνη

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *