Ευχαριστήρια Αντίδοση

Με αφορμή την απονομή στο πρόσωπό μου παρά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου και Ποιμενάρχου μας, Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.Χρυσοστόμου, του τίτλου του Πρωτοψάλτου, επιθυμώ δημοσίως να εκφράσω κατά πρώτον, αισθήματα ευχαριστίας στον Πανάγιο Θεό, που με αξίωσε να Τον υμνώ εδώ και πολλά χρόνια από το Ψαλτήρι διαφόρων ναών της περιοχής μας και από τώρα αυτή η πορεία θα συνεχίζεται στην ευλογημένη και πολύ φημισμένη Ενορία του Αγίου Αθανασίου Μπάρας, όπου υπηρέτησαν πολλοί και ικανότατοι προκάτοχοί μου Ιεροψάλτες.

Κατά δεύτερον να απευθύνω άπειρες ευχαριστίες στον Σεπτό μας Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, για την τιμητική επίδοση και παράλληλα την επίδειξη εμπιστοσύνης στην ταπεινότητά μου, της βαρύνουσας ιδιότητας του Πρωτοψάλτου. Είθε ο Θεός να του χαρίζει πολυετή και γεμάτη αγλαούς καρπούς αρχιερατική διακονία.

Και τρίτον να ευχαριστήσω θερμά τους αξιοσέβαστους Ιερείς του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Μπάρας Πρωτοπρεσβύτερο π. Απόστολο Μανώλη και τον
π. Παναγιώτη Ζαβλανό, καθώς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο που με επέλεξε και με δέχθηκε ως Πρωτοψάλτη στον ως άνω Ιερό Ναό.

Υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης στο πρόσωπό μου.

Γεώργιος Ζ. Μπομπόκας

Θεολόγος Εκπαιδευτικός

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *