Ευχές για καλή χρονιά από τον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα και παρουσία πολλών μελών και φίλων του, το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής, την καθιερωμένη Βασιλόπιτα.

Η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Τρικάλων κ. Έυη Καλκάνη, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και προσφορά και προχώρησε σε σύντομο απολογισμό δράσεων στην τοπική κοινωνία, εξάροντας την άμεση ανταπόκριση και το έργο των εθελοντών.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Προέδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνης Αυγερινός, ο οποίος τόνισε το σημαντικό έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία ο Ερυθρός Σταυρός και αναφέρθηκε στην βοήθεια που εστάλη άμεσα στη γειτονική Τουρκία με 40 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης.

Στη διάρκεια της ζεστής εκδήλωσης, η πρόεδρος κ. Έυη Καλκάνη απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινό, ενώ τιμήθηκε και η πρώην πρόεδρος του τοπικού Ε.Ε.Σ. κ. Νικολέτα Μπρουζούκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες με πολλά χαμόγελα:

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος Αλέξιος Κανίνας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

 

Πηγή trikalafocus.gr

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *