ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ/ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα των θεμάτων που σχετίζονται με τη διαδοχή και τη μεταβίβαση επιχειρήσεων, ενημερώνει τους συναδέλφους για τη συνδρομή του στην ΕΣΕΕ για την υλοποίηση του έργου «Δράσεις ενίσχυσης του ρόλου της Ε.Σ.Ε.Ε. για τη διευκόλυνση της διαδοχής στον Ελληνικό Εμπορικό κλάδο» που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση». 

Στόχος του Έργου είναι να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο υποστήριξης των εμπορικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να μεταβιβάσουν την ιδιοκτησία και την ηγεσία στη νέα γενιά ή σε κάποιον τρίτο. 

Στο πλαίσιο αυτό κατά το τρέχον χρονικό διάστημα, διεξάγεται έρευνα γνώμης σε εμπορικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα που βρίσκονται σε φάση διαδοχής/μεταβίβασης ή πρόκειται να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. 

 

Αν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε διαδικασία διαδοχής, μεταβίβασης  ή πώλησης ή αναμένεται να σας απασχολήσει αυτό το θέμα τα επόμενα χρόνια, παρακαλούμε να αφιερώσετε 10΄ από τον χρόνο και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που παρατίθεται στο link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfj4vXw1R7mgAIae6jKU0jcG2JvgSV_bfjLKPzHhWgQRhGUAw/viewform, έως την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Κατά τη συλλογή των στοιχείων θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα, καθώς τα δεδομένα και οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν θα αξιοποιηθούν ανώνυμα και μόνο για τους στόχους του έργου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων είναι στη διάθεση σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία (τηλ. 2431076334 – e mail: estrikala@yahoo.gr) ενώ για εξειδικευμένη πληροφόρηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα έργου στο emailinemidiadoxi@gmail.com ή με την κα Βασιλική Δημητρίου στο τηλ. 6972714749.  

 

                                                   ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *