Επιχορήγηση πιστοποιημένων Συλλόγων ΑΜΕΑ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με επιχορήγηση συνολικού ύψους 28.000 ευρώ η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει και φέτος το έργο και τη λειτουργία  Συλλόγων για την  προστασία  ατόμων με αναπηρία στην Π.Ε. Λάρισας. Με εισήγηση του Περιφερειάρχη  Κώστα Αγοραστού, το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας ενέκρινε την επιχορήγηση τωνεξής τεσσάρων ιδιωτικών  φορέων  μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχουν αναγνωριστεί ως πιστοποιημένοι  φορείς του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Φροντίδας:

α) Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων μαθητών Ειδικών Σχολείων -Ιδρυμάτων-Θεραπευτηρίων και Ατόμων με  αναπηρία ν. Λάρισας: 7.000 ευρώ

β) Πολιτιστικό σωματείο ατόμων με αναπηρίες και μη, η ΦΛΟΓΑ: 7.000 ευρώ

γ) ) Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών: 7.000 ευρώ

δ) Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας: 7.000 ευρώ

«Ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα» δηλώνει  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Στηρίζουμε  και φέτος τη λειτουργία  και τη δράση Συλλόγων που με κατάθεση ψυχής  και ανταγωνισμό προσφοράς προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο. Στηρίζουμε στην πράξη τα άτομα με αναπηρίες και τις οικογένειες τους  που αποτελούν παράδειγμα δύναμηςζωής, μας  εμπνέουν και μας κινητοποιούν να γίνουμε καλύτεροι και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα»προσθέτει   ο Περιφερειάρχης.

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *