Επιτυχημένος ο χορός των Τρικαλινών αστυνομικών

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, στο κατάμεστο  AKRON LIVE STAGE.

Πλήθος αστυνομικών, φίλοι της Ένωσης και επίσημοι προσκεκλημένοι γλέντισαν μέχρι πρωίας, σε μια βραδιά που είχε συγκινήσεις, ενθουσιασμό και διάθεση για γλέντι!

Στην έναρξη της βραδιάς ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΑΣ.Υ. Τ Γιάννης Αναγνώστου, απηύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την ικανοποίηση του για τη μεγαλειώδη προσέλευση και ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο, δίπλα στον πολίτη συμβάλλοντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας. Επίσης, ευχαρίστησε τους χορηγούς και όσους εργάστηκαν για τη ξεχωριστή βραδιά, που συν τοις άλλοις, ενδυναμώνει τις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο δυναμικός σύλλογος ως είθισται βράβευσε τα τέκνα των αστυνομικών που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν στις ανώτερες και ανώτατες σχολές της χώρας καθώς και τους συναδέλφους που αποστρατεύτηκαν το προηγούμενο έτος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρεκας, ο Εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της ΕΑΥ Θεσπρωτίας Νάκος Βασίλης, ο εκπρόσωπος του Αρχηγείου ΕΛΑΣ Υποστράτηγος Παντελής Δημήτριος, ο εκπρόσωπος του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Δ/ντη Θεσσαλίας Ταξίαρχος Καραΐσκος Βασίλειος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Καππάς, οι Βουλευτές Τρικάλων Λιούτας Αθανάσιος και Μαγνησίας Παπανάτσιου Αικατερίνη, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Τάκης Παζαίτης και υποψήφιοι βουλευτές.

Επίσης, παρεβρέθηκαν αντιπροσωπείες από συνδικαλιστικές ενώσεις της αστυνομίας, των εξωτερικών φρουρών, των απόστρατων σωμάτων ασφαλείας και τοπικής αυτοδιοίκησης. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την υπέροχη βραδιά:

 

πηγή trikalafocus.gr

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *