Επιτυχημένη η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τον πρωτογενή τομέα

Το Σάββατο 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στη Φαρκαδόνα η θεματική πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Τρικάλων, με θέμα τα ζητήματα του πρωτογενή τομέα. Ομιλητές στην πολιτική εκδήλωση ήταν η Λίνα Αγγελοπούλου, αναπληρώτρια γραμματέας του τομέα αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων του ΠΑΣΟΚ και ο Χρήστος Παναγούλης, γεωπόνος και μέλος Δ.Ε. του ΓΕΩΤΕΕ.

Πλήθος μελώνκαι φίλων του κόμματος έδωσαν το παρόν και συζητήθηκαν εκτενώς θέματα του πρωτογενή τομέα που αφορούν τόσο την περιοχή μας, όσο και την εθνική στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί. Αναλύθηκανθέματα αναφορικά με τη νέα ΚΑΠ, αλλά και επιμέρους τμήματα του προγράμματός του ΠΑΣΟΚ, επί των οποίων έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να εμπλουτιστεί.

Η συμμετοχή του κόσμου και η διάρκεια της εκδήλωσης – η οποία ξεπέρασε τις 3 ώρες -αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του κόσμου για συμμετοχή στον ουσιαστικό διάλογο που έχει ανοίξει το ΠΑΣΟΚ με τους πολίτες, προκειμένου να γίνει κοινωνός των προβληματισμών τους και να μπορεί να προτείνει ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις σε όλα τα επίπεδα.

Ν.Ε. ΠαΣοΚ – Κίνημα Αλλαγής Τρικάλων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *