Επιστρατεύεται ο «Νικολάκης» για την ανάδειξη των Τρικάλων

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης της πόλης των Τρικάλων αλλά και περιοχών όπως είναι η Ελάτη και τα Μετέωρα, επιστρατεύεται ο Νικολάκης, τα μπρούτζινο αγαλματίδιο που βρίσκονταν στη λιμνούλα της κεντρικής πλατείας, όπως αποκάλυψε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Καταβούτας:

« Έχει βρει καταφύγιο στο γραφείο μου ο Νικολάκης αυτή τη στιγμή, μέχρι να πάει στη λιμνούλα του Μύλου των Ξωτικών σύντομα. Κάναμε όμως ένα ευφάνταστο πρότζεκτ με το Νικολάκη, και θα τον βγάλουμε σε αρκετά σημεία-τοπόσημα, έτσι ώστε να τα αναδείξουμε μέσα από ένα βίντεο που θα δείχνει το Νικολάκη να περιοδεύει στα συγκριμένα σημεία. Δηλαδή, εκτός από την κεντρική πλατεία θα πάει στον Ληθαίο, στη γέφυρα της Μαρούγκαινας, στα Μετέωρα, στην Ελάτη. Θα δείξουμε λοιπόν ένα βίντεο στο οποίο πχ ο Νικολάκης θα βρίσκεται στην Ελάτη, και θα κάνει την…αγαπημένη του διαδικασία. Έχουμε εξασφαλίσει ακόμα και αυτό, δεν θέλω να αποκαλύψω τις λεπτομέρειες για το πώς θα γίνεται η…ούρηση του Νικολάκη.

Κάναμε ήδη τα πρώτα πλάνα, και ανάλογα με τον καιρό θα συνεχίσουμε. Ήταν μια ιδέα του Δημάρχου, την οποία εμείς εμπλουτίσαμε.»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *