ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΡΥΣΑ ΝΤΙΝΤΗ

Την Αντιπεριφερειάρχη Χρύσα Ντιντήεπισκέφτηκε την Τρίτη 04-06-2024 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτη Φάμελλο, την υποψήφια Ευρωβουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη τον Βαγγέλη ΚείοΓραμματέα της Ν.Ε Τρικάλων και τα μέλη της Ν.Ε Ευάγγελο Μεσημέρη Ελένη Πουρνάρα και Λίτσα Αδάμου.

Ο Σωκράτης Φάμελλος διατύπωσε σειρά ερωτημάτων σχετικά με την πορεία των εργασιών για την αποκατάσταση των ζημιών από την θεομηνία DANIEL και τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών, ενώ εκτενής συζήτηση έγινε για την διαχείριση των υδάτων στη Θεσσαλία.

Η Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε αναλυτικά για τις προσωρινές αποκαταστάσεις της οδοποιίας προκειμένου να εξασφαλιστεί η βατότητα (Κρανιά Παλαιοχώρι Μαντάνια Στεφάνι κ.λ.π)που προέβη μέχρι σήμερα η Π.Ε. Τρικάλων και τις παρεμβάσεις που έγιναν σε αυτά.

Ενημέρωσε επίσης ότι με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από τα αρμόδια κλιμάκια οι αυτοψίες και οι έλεγχοι των φακέλων για τις αποζημιώσεις της Κρατικής Αρωγής τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με την Π.Ε. Τρικάλων να έχει ολοκληρώσει υψηλό ποσοστόαυτών. Πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναφορικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και την παραγωγικήανασυγκρότηση, ενώ τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψήφιους.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *