Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα “Διαχείριση τάξης ,ανάπτυξη πρακτικών και στρατηγικών”

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα “Διαχείριση τάξης ,ανάπτυξη πρακτικών και στρατηγικών” διοργάνωσε η Δ/νση του 33ου Δ.Σχ. σε συνεργασία με το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Τρικάλων και πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στο 33ο Δ.Σχ.Τρικάλων μετά το πέρας του πρωινού προγράμματος!!


Εισηγητές, ο προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ κ.Σπαθής Απόστολος ο οποίος εστίασε στους παράγοντες διαχείρισης τάξης και η εκπαιδευτικός Καραγιώργου Γεωργία ,Ειδικής Αγωγής που αναφέρθηκε στη συμπεριφορά παιδιών με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) και σε τεχνικές και τρόπους διαχείρισης έτσι ώστε η διδασκαλία και η σχολική ζωή να γίνεται ελκυστική κι ενδιαφέρουσα!
Απευθύνω ευχαριστίες στον προϊστάμενο του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ κ.Σπαθή Απόστολο και την εκπαιδευτικό κα.Καραγιώργου Γεωργία για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα να πραγματοποιηθεί η σημερινή ημερίδα αλλά και για τις στοχευμένες εισηγήσεις τους!
Ευχαριστώ όμως και τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου εκπαιδευτικούς που ενεργοποιούνται σε κάθε πρόκληση και πρόσκληση!
Από τη Δ/νση του Σχολείου

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *