Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στην επιχείρηση της οικογένειας Μαράβα

 

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφτηκε την Πέμπτη 24 Αυγούστου την επιχείρηση της οικογένειας Μαράβα στις νέες της εγκαταστάσεις στο 3ο χιλ. Φήκης Φιλύρας.

Τον συνόδευαν οι Γενικοί Γραμματείς Δημήτριος Παπαγιαννίδης και Γεώργιος Στρατάκος, καθώς και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης Γιάννης Κούτσικος και Στέφανος Μαράβας και ο Διευθυντής του ΚΕΝΑΚΑΠ Βάιος Κουτής.

Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Ούτρας και Θωμάς (Μάκης) Παπαγεωργίου και ο εκπρόσωπος του Πανθεσσαλικού συλλόγου χοιροτρόφων Γιάννης Κουκουτσέλος. Παρούσα και η κα Μάνη Γιαννοτάκη γραμματέας της ΔΕΕΠ Τρικάλων.

Ο Υπουργός περιηγήθηκε στο χώρο επεξεργασίας και ενημερώθηκε για τη διαδικασία παραγωγής  του Τρικαλινού λουκάνικου και δήλωσε εντυπωσιασμένος στους ιδιοκτήτες για την καθετοποιημένη επιχείρηση εκτροφής, σφαγής και επεξεργασίας του χοιρινού κρέατος, που έχουν δημιουργήσει και αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

Η οικογένεια Μαράβα προσέφερε στον Υπουργό συμβολικό δώρο, την τοξωτή γέφυρα της Πύλης σε πίνακα ζωγραφικής.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *