Επίσκεψη του π. βουλευτή Χρήστου Σιμορέλη στη Δ/νση Α/βάθμιας Εκπ/σης Τρικάλ

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης επισκέφτηκε τα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων σήμερα Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, με σκοπό να ενημερωθεί από τονΔιευθυντή της Δ.Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστο Τρικάλη για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας, όπως και για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Τρικάλης ενημέρωσε τον κ. Σιμορέλη αναλυτικά για όσα θέματα απασχολούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία). Όσον αφορά στη στελέχωση των σχολείων της Δ.Π.Ε. Τρικάλων από εκπαιδευτικό προσωπικό, ανέφερε ότι στο νομό Τρικάλων έχουν καλυφθεί με την έναρξη του σχολικού έτους όλα τα κενά με μεταθέσεις, αποσπάσεις αλλά και προσλήψειςμονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Τέλος ενημέρωσε για τις εκπαιδευτικές δράσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα,και ο κ. Σιμορέλης τόνισε ότι όπου κι αν χρειαστεί θα είναι αρωγός στην προσπάθεια για το καλό της Εκπαίδευσης.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *