Επίσκεψη του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ Τρικάλων στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Επίσκεψη στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου2023, από εκπροσώπους του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Τρικάλων, προκειμένου να ενημερωθούναπό τον Διευθυντή κ. Χρήστο Τρικάλη για ζητήματα που αφορούν τον χώρο της Εκπαίδευσης του νομού μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Τσιμπίδας, ο κ. Σωτήρης Πούλιος (Υπεύθυνος Οργανωτικού), ο κ. Νικόλαος Μπατατέγας (Υπεύθυνος Οικονομικού) και τα μέλη κα. Μαριλένα Αλμπάνη και ο κ. Κάκιας Αθανάσιος. Ο κ. Ηλίας Τσιμπίδας ανέφερε πως η διοίκηση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Τρικάλων, επιζητά να έχει μία καλή συνεργασία με τηΔιεύθυνση της ΔΠΕ Τρικάλων για θέματα που αφορούν τα μέλη της και υπηρετούν σε αυτή.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Τρικάλης στη συζήτηση που ακολούθησε, επισήμανε την αξία της εκπαίδευσης και το σημαντικό έργο που προσφέρουν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία μας. Τόνισε δε ότι στο Ν. Τρικάλων, έχουν γίνει έγκαιρα όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το ΥΠΑΙΘ για την στελέχωση των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων από εκπαιδευτικό προσωπικό.

Τέλος αντάλλαξαν θερμές ευχές για μια νέα χρονιά με αισιοδοξία και κοινωνική ευαισθησία.

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *