Επίσκεψη του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Θανάση Λιούτα στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Τρικάλων, κ. Θανάσης Λιούτας, επισκέφθηκε, σήμερα Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 τα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, για να ενημερωθεί και να συζητήσει με τον Διευθυντή κ. Χρήστο Τρικάλη για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Δ.Π.Ε. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη λειτουργία και τη στελέχωση των σχολικών μονάδων του νομού όπως επίσης και τις εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποιούνται σ΄ αυτές.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ενημέρωσε λεπτομερώς τον κ. Λιούτα για όλα τα θέματα που αφορούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και τη σχολική πραγματικότητα. Εστίασε σε όλες τις ενέργειες του ΥΠΑΙΘ για την έγκαιρη στελέχωση των σχολείων με διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό κατά την έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023 και στις έγκαιρες μεταθέσεις, αποσπάσεις και προσλήψεις αναπληρωτών, για να λειτουργούν οι Σχολικές Μονάδες του Νομού μας εύρυθμα και απρόσκοπτα!

Επίσης ο κ. Λιούτας ενημερώθηκε για τις εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποιούνται στις σχολικές μας μονάδες και εκδήλωσε την προθυμία του να υποστηρίξει οποιοδήποτε καινοτόμο πρόγραμμα!

Η επίσκεψή του ολοκληρώθηκε συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις με φιλική και ευχάριστη διάθεση με όλο το προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από τη Δ.Π.Ε. Τρικάλων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *