ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εορτή για την ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας επί τη μνήμη των Προστατών της Αγίων Μαρτύρων Τερεντίου, Νεονίλλης και των επτά Τέκνων Τους.

Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε με μεγάλη ιεροπρέπεια στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας χοροστατούντος του Επισκόπου Στρατονικείας κ. κ. Στεφάνου και των Πρωτοπρεσβυτέρου Αποστόλου Μανώλη και πατρός Παναγιώτου Ζαβλανού, παρουσία του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Βήτα και του Δ.Σ. του ΣυλλόγουΠολυτέκνων, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Παιδείας κ. Μιχάλη Λάππα καθώς και πλήθος μελών και φίλων των Συλλόγου.

Καθ όλη τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, έψαλε η Βυζαντινή χορωδία του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων. Ακολούθησε ομιλία του Αντιπροέδρου του Συλλόγου κ.Ευάγγελου Τραγαζίκη, ο οποίος προέβαλε την αξία και το ρόλο της πολύτεκνης οικογένειας μέσα στην κοινωνία, και υπερτόνισε την ανάγκη της Πολιτείας να σταθεί ουσιαστικά και έμπρακτα δίπλα της.

Ακολούθησε δεξίωση για όλους με κεράσματα στο πνευματικό κέντρο του Ναού, όπου οι παρευρισκόμενοιείχαν τη χαρά να απολαύσουν, και πάλι, τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου  σε παραδοσιακά ακούσματα.

Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε:

Τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου, που συμμετείχαν στη Βυζαντινή χορωδία και τους καθηγητές τους,Δήμητρα Κοσβύρα, Μαρία Κοσβύρα και Γεώργιο Μπομπόκα.

Τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση: Βιομηχανία  μπισκότων  ΒΙΟΛΑΝΤΑ, Εργοστάσιο Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ, Ζαχαροπλαστεία ΜΕΛΙΣΣΑ, Ζαχαροπλαστείο ΤΡΙΖΩΝΗ ΒΑΣ., Αρτοποιεία ΔΙΑΛΕΧΤΟ, Καφεκοπτείο ΑΦΟΙ ΜΑΓΓΟΥ, Τυπογραφείο ΤΑΜΠΡΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝ.
Όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με τη παρουσία τους, στην εκδήλωση εορτασμού για την Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας, αλλά και όσους βοήθησαν και συνέδραμαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και κάθε καλό στις οικογένειές σας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΣυλλόγουΠολυτέκνων

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *