Εξετάσεις για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024 θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στο 3οΓενικό Λύκειο Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης», που εδρεύει στην οδό Μετεώρων 57 στα Τρίκαλα και έχει  τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο 2431022571 και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mail@3lyk-trikal.tri.sch.gr.

Οι υποψήφιοι πρέπει  να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης της γραπτής εξέτασης (το Σάββατο 25-05-2024 μέχρι τις 7:30 π.μ. και την Κυριακή 26-05-2024 μέχρι τις 8:00 π.μ.) και δέκα (10) λεπτάνωρίτερα από την ώρα έναρξης της προφορικής εξέτασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την ώρα της προφορικής τους εξέτασης   από την ιστοσελίδα του 3ουΓενικού Λυκείου  Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης»  http://3lyk-trikal.tri.sch.gr.  

Το έγγραφο ταυτοπροσωπίας και το Δελτίο Εξεταζομένου είναι τα δύο υποχρεωτικά έγγραφα, που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι στην κατοχή τους, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο.  

                                                                                     

             

                                     Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

2

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *