ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΎ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΜΑΤΣΌΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΗΛΕΥΤΗ

Με την ενεργή του συμμετοχή στα τοπικά δρώμενα ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων «Ασκληπιός» έδωσε ένα ακόμη, διπλό, ηχηρό πολιτισμικό παρόν, το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας τον κύκλο εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του και την αδιάλειπτη προσφορά του. 
Αρχικά, ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων, χόρεψε για την 2η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων, στον εξαιρετικό χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, στις 7.30, που με επιτυχία διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων και ομάδα εθελοντών με επικεφαλής τις αδερφές Αθανασία και Κατερίνα Φάλια, χορεύτριες, επίσης, του Ασκληπιού, παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, της Βουλευτού Τρικάλων της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα, του Δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, Αντιδημάρχων, εκπροσώπων τοπικών φορέων και πλήθους κόσμου!
Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, τους αδερφούς Μέγα και τις αδερφές Φάλια.

Στη συνέχεια,στις 9, συμμετείχε στην πανηγυρική εκδήλωση εορτασμού της Ζηλευτής Τρικάλων για την Ιερά εικόνα της Παναγίας «ΠΑΝΤΑΝΑΣΗΣ» της «ΖΟΥΛΙΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ» που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, κκ. Χρυσοστόμου, του συντοπίτη Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Κώστα Σκρέκα, της Βουλευτού Τρικάλων της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, Κων.νου Μπάρδα, του πρ. θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, Χρήστου Γακόπουλου, εκπροσώπων τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου. Ο εφημέριος, μάλιστα, του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ζηλευτής, π. Αχιλλέας, μίλησε με τα κολακευτικότερα λόγια για τον Ασκληπιό και τον ευχαρίστησε για την συμμετοχή.

Στις δυο εκδηλώσεις οι χορευτές και χορεύτριες καταχειροκροτήθηκαν για τις άψογες εμφανίσεις τους ! Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον χοροδιδασκαλό τους ,Σταυρο Σούλιο!
Οι εγγραφές στα χορευτικά τμήματα του Ασκληπιού συνεχίζονται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ συνεχίζονται και οι πρόβες, που πραγματοποιούνται επίσης ΔΩΡΕΑΝ, Τρίτη στις 8 για τα τμήματα γυναικών και αντρών, αρχαρίων και προχωρημένων, Πέμπτη. 9-11 για το τμήμα εμφανίσεων και Σάββατο, 12-1 για το τμήμα των νηπίων, 1-2 για τα παιδικά!

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *