ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΔΟΜΟΚΟΥ, ΣΤΟ 7Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε το χορευτικό του «Ασκληπιού» με τη λαμπρή του παρουσία στο 7οφεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Νέο Μοναστήρι που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, ο Δήμος Δομοκού!

Το χορευτικό τμήμα εκδηλώσεων του Ασκληπιού παρουσίασε χορούς της περιοχής μας με λεβεντιά, εκφραστικότητα, σεμνότητα και ταπεινότητα, όπως αρμόζει στην απόδοση των τοπικών μας χορών και τη λαϊκή μας παράδοση.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στους χορευτές και τις χορεύτριες του Συλλόγου, όσο και στους καταξιωμένους χοροδιδασκάλους, Ηλία Ζαχαράκη και Σταύρο Σούλιο, οι οποίοι με τις γνώσεις, την όρεξη και το ήθος  τους, προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στον Ασκληπιό.

Το 2022 είναι ένα έτος συνεχούς εορτασμού για τον Ασκληπιό για τα 40 χρόνια ύπαρξης και αδιάκοπης λειτουργίας και προσφοράς στον πολιτισμό, την παράδοση, την πόλη, τη νεολαία!

Ο Ασκληπιός ευχαριστεί θερμά για την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής του και συγχαίρει τον Πολιτιστικό  και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Δομοκού και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο, κ. Νικόλαο Καλημέρη για την εξαιρετική διοργάνωση και φιλοξενία.

Μετά το τέλος των προγραμμάτων ακολούθησε ένα πραγματικά μοναδικό, παραδοσιακό γλέντι με τοπική ορχήστρα και χορούς, όπως συνηθίζει να διοργανώνει πάντα το Νέο Μοναστήρι στο πλαίσιο διατήρησης της πολιτιστικής παράδοσης και των ιδιαίτερων ηχοχρωμάτων του.

Ο Ασκληπιός συνεχίζει καθ όλη τη διάρκεια του 2022 την λαμπρή του παρουσία και συμμετοχή σε εκδηλώσεις, με κορυφαία την διοργάνωση της δικής του,εκδήλωσης, τον Σεπτέμβριο του 2022, στο Υπαίθριο Θέατρο του Φρουρίου Τρικάλων.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *