Εντυπωσιακή η συμμετοχή των αστυνομικών στην εθελοντική αιμοδοσία

                   

Λίγες μόλις ώρες μετά τη μέρα που γιορτάζεται το πιο ξεχωριστό ανθρώπινο συναίσθημα, η αγάπη (14 Φεβρουαρίου), η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων προσκάλεσε τα μέλη της να μοιράσουν λίγο από το πλεόνασμα αγάπης που έχουν μέσα τους, μέσα από τη συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία, σε χώρο του Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

Για άλλη μια φορά και συγκεκριμένα την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρες 09.00-13.00,  πραγματοποιήθηκε με εντυπωσιακή συμμετοχή των Τρικαλινών Αστυνομικών και πολιτών αιμοληψία, αξιοποιώντας το πλεόνασμα αγάπης και ενσυναίσθησης, προστατεύοντας αυτούς που χρειάζονται τη βοήθειά μας στη δεδομένη, αλλά και κάθε άλλη συγκυρία.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. ΜΗΤΡΑΙΝΑ Δημήτριο, τον Β΄ Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Δ/νσης κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ Αλέξανδρο, όλους τους συναδέλφους και πολίτες για την τεράστια αυτή συμμετοχή καθώς και τη Διευθύντρια, το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Τρικάλων, χάρη στους οποίους πραγματοποιείται ασφαλή, ομαλά και αποτελεσματικά η εθελοντική μας αιμοδοσία.