Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις του Γιώργου Ηλιάδη σε Ταξιάρχες, Φανερωμένη, Νομή και Σερβωτά

Εντυπωσιακές οι συγκεντρώσεις του Γιώργου Ηλιάδη σε Ταξιάρχες, Φανερωμένη, Νομή και Σερβωτά δείχνοντας τη δυναμική του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ αλλά και την απήχηση του κοινωνικού αιτήματος για πραγματική ανανέωση με νέους ανθρώπους, φρέσκιες ιδέες που θα φέρουν την πραγματική αλλαγή.

Ο Γιώργος Ηλιάδης συζήτησε με  τους κατοίκους των χωριών για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Για τα προβλήματα των αγροτών οι οποίοι βλέπουν το κόστος παραγωγής να έχει εκτοξευθεί στα ύψη και τις τιμές των βασικών αγροτικών προϊόντων που καλλιεργούνται στον κάμπο (βαμβάκι, καλαμπόκι, σιτάρι) να βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση δημιουργώντας πολλές αβεβαιότητες για το παρόν και το μέλλον.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετέφερε το μήνυμα του προέδρου του Κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη στους αγρότες, ο οποίος την περασμένη Κυριακή από τα Τρίκαλα έκανε λόγο για ένα νέο Συμβόλαιο Τιμής με τον αγρότη και την αγρότισσα της πατρίδας μας και παρουσίασε δέσμη μέτρων άμεσης εφαρμογής για τη στήριξη των παραγωγών μας, με:

-Μείωση του κόστους παραγωγής ειδικά για τα αγροτικά εφόδια και τα καύσιμα, με μηδενισμό του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο για την περίοδο της κρίσης.

-Με στήριξη ενεργειακών κοινοτήτων μεταξύ αγροτών, για παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

-Καθολική προστασία της αγροτικής γης από κατασχέσεις.

-Καθιέρωση του ακατάσχετου και αφορολόγητου των επιδοτήσεων, αποζημιώσεων και ενισχύσεων των αγροτών.

-Επικαιροποίηση του Κανονισμού Ασφάλισης ΕΛΓΑ ,με επέκταση της κάλυψης καταστροφών στο ζωικό, φυτικό κεφάλαιο που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή.

-Ολοκλήρωση εντός έτους όλων των διαδικασιών για τα προγράμματα της νέας ΚΑΠ.

-Με συγκεκριμένες ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων, αξιολόγησης και πληρωμής.

-Κατάργηση της πολιτικής του επιλαχόντα δικαιούχου, μέσα από σωστό προγραμματισμό των πόρων και όχι σπατάλη σε επιδόματα.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *