Ενοχλήθηκε ο κ. Σακκάς ή ο μέντορας του;

Ενοχλήθηκε ο κ. Σακκάς με την επίσκεψη του Δημάρχου Αθηναίων  επειδή δεν τον επισκέφτηκε στο γραφείο του, μιλώντας μάλιστα και για λογαριασμό της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ενώ λέει επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Λαρισαίων. Επίσης ενοχλήθηκε επειδή ο κ. Δούκας ήλθε στο ΤΕΦΑΑ να ανακοινώσει την δωρεά του Δήμου Αθηναίων στο Πανεπιστημιακό τμήμα των Τρικάλων.

Ο κ. Δούκας επισκέφτηκε το ΤΕΦΑΑ  για συγκεκριμένο λόγο. Κλήθηκαν στη συνάντηση τόσο ο Δήμος Τρικκαίων όσο και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων  και μάλιστα έστειλαν εκπροσώπους. Επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Λαρισαίων πράγματι επειδή ο κ. Μαμάκος του τηλεφώνησε και τον προσκάλεσε. Κι αν είχε χρόνο, είναι τόσο  προσηνής άνθρωπος που πιστεύω δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συναντήσει τον κ. Σακκά. Επιπλέον, δημόσια επεσήμανε ότι η δωρεά αφορά συναυλία του κ. Ξαρχάκου για τους πλημμυροπαθείς επί δημαρχίας κ. Μπακογιάννη και ο ίδιος συμφώνησε με την ιδέα του πρώην Δημάρχου να δοθεί η δωρεά στο ΤΕΦΑΑ.

Προς τι  λοιπόν η ενόχληση του Δημάρχου κ. Σακκά;Πόσο αγενής συμπεριφορά να επιτίθεται ο πρώτος πολίτης της πόλης μας για μικροπολιτικούς λόγους, την επομένη της επίσκεψης, σε έναν Δήμαρχο πουσυμφώνησε (θα μπορούσε να αποφασίσει διαφορετικά) ως Δήμαρχος πλέον Αθηναίων, να έλθουν στην πόλη μας εβδομήντα χιλιάδες ευρώ;

Μήπως να μειώσει το ήθος και το κύρος του κ. Δούκα ενόψει των εκλογών στην ΚΕΔΕ θεσμικό όργανο στο οποίο έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του;

Μήπως κάνοντας φασαρία για το τίποτα να «θολώσει τα νερά» για το φάουλ με την εκπροσώπηση του ΤΕΕ στην etrikala;

Η μήπως  για να ανακοινώσει στα ραδιόφωνα ότι η δωρεά έγινε κατά παραγγελία του υπουργού κ. Παπαστεργίου εξυπηρετώντας το μέντορα του; Τώρα καταλαβαίνουμε τα περί πατροναρίσματος του κ. Δημάρχου που  έγραψε πριν λίγο καιρό δημοτικός του Σύμβουλος.

Λώρεν Κασσοπούλου

Δημ. Σύμβουλος του Συνδυασμού

Τρίκαλα τόπος να ζούμε

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *