Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Πύλης συναντήθηκαν με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Κατερίνα Παπακώστα

Ο Δήμαρχος Πύλης Μαράβας Κωνσταντίνος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, αλληλεγγύης και πρόνοιας κ. Χαρά Καλιώρα συναντήθηκε χθες με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα στο γραφείο της, στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Μεταξύ της Υφυπουργού και των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής έγινε μια ουσιαστική συζήτηση για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που άπτονται των αρμοδιοτήτων της υφυπουργού.

¨Ο αγώνας για την ισότητα και την εξάλειψη των διακρίσεων περνάει πρωτίστως από την κάθε τοπική κοινωνία. Οι Δημοτικές αρχές, οφείλουν και πρέπει να προωθούν πολιτικές σε τοπικό επίπεδο, οι οποίες να στοχεύουν την ουσιαστική ισότητα.¨ τόνισε, η υφυπουργός.

¨Τα μέτρα και οι πολιτικές που εφαρμόζονται με στόχο της μείωση των διακρίσεων και την αντιμετώπιση φαινομένων βίας στα πλαίσια της οικογένειας, πρέπει να ενισχύονται από τους τοπικούς φορείς¨ συμφώνησαν υφυπουργός και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.

Ενώ αμφότεροι δεσμεύτηκαν σε αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία σε θέματα που αποτελούν, ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

                                                                                  Από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Πύλης

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *