Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας Πρώτων Βοηθειών στη Βιοενεργειακή Θεσσαλίας ΑΕ – Φήκη από τον Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ Τρικάλων

Κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης Βιοενεργειακής ΑΕ – Φήκης και μετά από έγκριση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντωνίου Αυγερινού, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση στους υπαλλήλους, από την κα Ελένη Γιοβανοπούλου Νοσηλεύτρια – Εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρικάλων και είχε ως στόχο την αναγνώριση απειλητικών καταστάσεων για τον άνθρωπο. Αναπτύχθηκαν οι εξής ενότητες: Τραύματα – Ρινορραγία – Δήγματα ζώων – Εγκαύματα Λιποθυμικές καταστάσεις – Απώλεια αισθήσεων Πνιγμονή από ξένο σώμα – Βασική Υποστήριξη Ζωής / ΚΑΡΠΑ – ΧρήσηΑυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή. Οι εργαζόμενοισυμμετείχαν ενεργά στη θεωρητική και πρακτικήάσκηση, ανέλαβαν ρόλο αρωγών και πρόσφεραν οι ίδιοι πρώτες βοήθειες πάνω σε εκπαιδευτικά προπλάσματα.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρικάλων ευχαριστεί πολύ τη Διεύθυνση της Βιοενεργειακής Θεσσαλίας ΑΕ και τους υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και τη θερμή φιλοξενία τους και την αναγνώριση του πολύπλευρου ανθρωπιστικού έργου του ερυθροσταυρικού κινήματός μας, αποδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της γνώσης των Πρώτων Βοηθειών που διαπνέονται από την επιθυμία να είμαστε χρήσιμοι στους άλλους.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *