ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΜΒΥΚΑ

Σύμφωνα με το Αριθ.Πρωτ.8895/06-12-2022έγγραφο του Τελωνείου Τρικάλων καλούνται όλοι οι κάτοχοι άδειας αποστακτικού μηχανήματος να προσκομίσουν το συντομότερο δυνατόν στο Τελωνείο Τρικάλων τα ακόλουθα δικαιολογητικά που προβλέπονται στην Α1102/27-07-2022 (Β 4073) Απόφαση για την έκδοση νέας άδειας κατοχής ήτοι:

1) Σχεδιάγραμμα του άμβυκα στο οποίο κατά τρόπο λεπτομερή περιγράφονται τα μέρη και εμφανίζεται το ακριβές σχήμα , οι διαστάσεις και τα γεωμετρικά στοιχεία αυτού. Το σχεδιάγραμμα θα πρέπει να προσκομιστεί στο Τελωνείο Τρικάλων υπογεγραμμένο.

2) Ακριβείς συντεταγμένες (γεωγραφικό στίγμα)της τοποθεσίας στην οποία θα βρίσκεται εγκατεστημένος ο άμβυκας  , καθώς και φωτογραφία του χώρου εγκατάστασης.

3) Να υποβάλλουν αίτημα για τη διενέργεια ελέγχου του αποστακτικού τους μηχανήματος από την οικεία Χημική Υπηρεσία κάθε 5 έτη , για τη διαπίστωση της καταλληλότητας αυτού , εφόσον δεν υπάρχει εντός του διαστήματος αυτού σχετική βεβαίωση από αρμόδια Χημική Υπηρεσία ,  ενημερώνοντας σχετικά το Τελωνείο Τρικάλων.

                                                                             Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ​​​​ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

                                                                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *